Vedran Duančić, Geography and Nationalist Visions of Interwar Yugoslavia (Basingstoke, Ujedinjeno Kraljevstvo: Palgrave Macmillan, 2020), xi + 286 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2021)
Prikaz knjige