Miro Kovač, U labirintu versajsko-vidovdanske Jugoslavije. Hrvatsko pitanje u očima francuske politike, 1914. – 1929. (Zagreb: Alfa, 2021), 360 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2021)
Prikaz knjige