Tomaž Ivešić, ur., Misliti narod v dolgih šestdesetih: slovenski intelektualci o slovenskem narodu ter njegovi preteklosti in prihodnosti (Ljubljana: Inštitut Nove revije, Zavod za humanistiko, 2020), 404 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2021)
Prikaz knjige