Operativne mjere komunističkih represivnih službi prema Katoličkoj crkvi u Hrvatskoj od 1951. do 1965. godine (Časopis za suvremenu povijest, 2021)
Autor u radu na temelju dostupne arhivske građe i relevantne literature analizira metode djelovanja komunističkoga represivnog aparata u Narodnoj Republici / Socijalističkoj Republici Hrvatskoj protiv Katoličke crkve od 1951. do 1965. godine. U radu se prvi put navode brojčani podaci o suradnicima Udbe iz crkvenih redova te organizacija i pojedinaca usko povezanih s Katoličkom crkvom.