Domagoj Novosel, Tomislav Habulin, Ideju naši z Bistrice. 130 godina zavjetnog hodočašća iz Gračana (Zagreb: Župa sv. Mihaela arkanđela Gračani, 2021), 72 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2022)
Prikaz knjige