Nikola Mijatov, Sport u službi socijalizma: Jugoslovensko iskustvo 1945-1953 (Beograd: Čigoja štampa; Institut za savremenu istoriju, 2020), 507 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2022)
Prikaz knjige