Zdenko Radelić, Obavještajni centri, Ozna i Udba u Hrvatskoj (1942. – 1954.), knjiga 1 i knjiga 2: Kadrovi (Zagreb: Hrvatski institut za povijest, 2019), 368 + 1174 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2022)
Prikaz knjige