Klemen Kocjančič, Red mrtvaške glave pod Alpami: enote in ustanove Waffen-SS na Slovenskem med drugo svetovno vojno (Ljubljana: Inštitut za novejšo zgodovino, 2021), 411 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2022)
Prikaz knjige