Georg von Trapp, Do posljednjeg pozdrava zastavi. Sjećanja austrijskog podmorničkog zapovjednika (Zagreb: Državni arhiv u Zadru; Hrvatski institut za povijest; Udruga 1914-1918, 2021), 214 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2022)
Prikaz knjige