Velimir Veselinović, Suvremeno pravaštvo na vrelima desnoga radikalizma i nacionalpopulizma 1990. – 2016. (Zagreb: Despot Infinitus, 2021), 577 str. (Časopis za suvremenu povijest, 2022)
Prikaz knjige