(untitled) (Historijski zbornik, 2023)
Autor u radu na temelju sveučilišne arhivske građe, sveučilišnog tiska i relevantne literature analizira i prikazuje pedele Sveučilišta u Zagrebu od 1875. do današnjih dana. Riječ je o sveučilišnim administrativnim službenicima čija je uloga bila nezaobilazna prilikom sveučilišnih ceremonija kao što su inauguracija novog rektora i doktorske promocije. Autor razmatra položaj i rad pedela na Sveučilištu u Zagrebu.