Osvrt na izložbu “Od Danice do Jasenovca: izložba u povodu obilježavanja 80. godišnjice ukidanja prvog ustaškog koncentracijskog logora” autora Martine Barešić i Đorđa Mihovilovića (Historijski zbornik, 2023)
Osvrt na izložbu.