Lovro Kunčević, Vrijeme harmonije. O razlozima društvene i političke stabilnosti Dubrovačke Republike, Zagreb; Dubrovnik: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Zavod za povijesne znanosti u Dubrovniku, 2020., 202 str. (Historijski zbornik, 2023)
Prikaz.