Josip Mihaljević, Kako je operirala UDBA? Operacija „Paromlin“ i sudbina Vinka Markovića, Zagreb; Vinkovci: Hrvatski institut za povijest; Ogranak Matice hrvatske u Vinkovcima, 2022., 432 str. (Historijski zbornik, 2023)
Prikaz.