Dennis Allen. The Disciple Dilemma (Kairos: Evanđeoski teološki časopis, 2023)
„Suština kulturne promjene dolazi od vođa koji putem odnosa pomažu ljudima da shvate i požele se pridružiti drugim učenicima na putu biblijskog učeništva“ (str. 246). Kao što Allen zapaža u nekoliko odlomaka, ova važna istina često se previdi u svakodnevnoj preokupiranosti mnogih lokalnih crkvenih službi. Bilo bi dobro da u ovome vođe poslušaju Allenov savjet. Povrh toga, The Disciple Dilemma naglašava da učenici koji žive i rade među nevjernicima trebaju biti sol i svjetlo. Kristocentrično shvaćanje Isusa kao Gospodina i prvenstvo misije preporučuje ovu knjigu vođama koji žele proniknuti u to što znači činiti učenike.