(untitled) (Povijesni prilozi (Historical Contributions), 2024)
Intervju s prof. Veronikom Čapská, izvanrednom profesoricom na Fakultetu humanističkih znanosti Karlovog sveučilišta u Pragu i višom znanstvenom suradnicom na Institutu za filozofiju Češke akademije znanosti te s prof. Jonathanom Singertonom docentom na Sveučilištu u Amsterdamu.