(untitled) (Povijesni prilozi (Historical Contributions), 2025)
U radu su prikazana izlaganja održana u sklopu sekcija Krajolik u mijeni: Istraživanje odnosa čovjeka i zemlje u „dugom“ 18. stoljeću i „Sve ostaje u familiji“ – Upravljanje službama, posjedovanje nekretnina i zemlje u „dugom“ 18. stoljeću koje su organizirane u okviru Sedmog kongresa hrvatskih povjesničara u Osijeku.