Intervju s prof. Veronikom Čapská, izvanrednom profesoricom na Fakultetu humanističkih znanosti Karlova sveučilišta u Pragu i višom znanstvenom suradnicom u Institutu za filozofiju Češke akademije znanosti, te s prof. Jonathanom Singertonom, docentom na Sveučilištu u Amsterdamu (Povijesni prilozi (Historical Contributions), 2024)
Intervju s prof. Veronikom Čapská, izvanrednom profesoricom na Fakultetu humanističkih znanosti Karlovog sveučilišta u Pragu i višom znanstvenom suradnicom na Institutu za filozofiju Češke akademije znanosti te s prof. Jonathanom Singertonom docentom na Sveučilištu u Amsterdamu.