Mirjana Matijević Sokol, Tomislav Galović, ur., Hrvatska heraldička baština I. – odabrane teme. Priručnik za studente, Zagreb: Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, FF press, 2024, 362 stranice (Povijesni prilozi (Historical Contributions), 2025)
Prikaz knjige