Kazneni postupak protiv Petra Zrinskog i Frana Krste Frankopana. Dokumenti. Prema ideji Mirjana Damaške, Zagreb, Zaklada Marija i Mirjan Damaška; Školska knjiga, 2023., 582 stranice (Povijesni prilozi (Historical Contributions), 2025)
Prikaz knjigeKazneni postupak protiv Petra Zrinskog i Frana Krste Frankopana. Dokumenti. Prema ideji Mirjana Damaške, Zagreb, Zaklada Marija i Mirjan Damaška; Školska knjiga, 2023., 582 stranice