Antunini na Placi u 15. stoljeću. Prostorni razmještaj članova Bratovštine sv. Antuna duž dubrovačke Place u 15. stoljeću (Povijesni prilozi (Historical Contributions), 2019)
Autorice donose pregled razvoja Place u glavnu poslovnu zonu srednjovjekovnoga Dubrovnika te prateći upisnik zakupnika poslovnih prostora prate smještaj i nazočnostčlanova dubrovačke elitne Bratovštine sv. Antuna na njoj. U članku se raščlanjuje međuodnos društvene i prostorne mobilnosti toga sloja, prate neke izdvojene biografi jekoje ilustriraju taj odnos i donosi se sociotopografski prikaz korisnika najvrjednijega fonda dubrovačkih općinskih nekretnina.