Marko Jerković, Zagrebački kanonici u 14. stoljeću. Institucionalna i društvena povijest katedralne zajednice, Zagreb: Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu, 2018, 548 stranica (Povijesni prilozi (Historical Contributions), 2019)
-