Odjeci bitke kod Sigeta i mita o Nikoli Šubiću Zrinskom u umjetnosti (glazba, likovne umjetnosti, književnost), ur. Stanislav Tuksar, Kristina Milković i Petra Babić, (Zagreb: Hrvatsko muzikološko društvo, 2018), 444 stranica (Povijesni prilozi (Historical Contributions), 2019)
-