Šibenik od prvog spomena. Zbornik radova s međunarodnog znanstvenog skupa 950 godina od prvog spomena Šibenika, Iva Kurelac (gl. ur.). Muzej grada Šibenika: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Odsjek za povijesne znanosti Zavoda za povijesne i društ (Povijesni prilozi (Historical Contributions), 2019)
-