Anali Zavoda za povijesne znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Dubrovniku LVI, br. 1 (2018), 1-411; Anali Zavoda za povijesne znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Dubrovniku LVI, br. 2 (2018), 413-805 stranica (Povijesni prilozi (Historical Contributions), 2019)
-