Histria – Godišnjak Istarskog povijesnog društva / Rivista della Società Storica Istriana / Revija Istrskega zgodovinskega društva / Th e Istrian Historical Society Review 7 (2017), 351 stranica (Povijesni prilozi (Historical Contributions), 2019)
-