IN MEMORIAM Akademik Franjo Šanjek, OP (Poljana Biškupečka pokraj Varaždina, 1. travnja 1939. – Zagreb, 27. srpnja 2019.) (Povijesni prilozi (Historical Contributions), 2020)
Nekrolog akademiku Franji Šanjeku