50 godina Revije za sociologiju (Revija za sociologiju, 2021)
Uvodnik povodom 50 godina Revije za sociologiju. Tekstu su pridonijeli i prijašnji urednici Revije: Josip Obradović, Ognjen Čaldarović, Mladen Lazić, Aleksandar Štulhofer, Jadranka Čačić-Kumpes i Ivan Landripet.