ZDRAVSTVENA NJEGA PUPČANOG BATALJKA – ISKUSTVA U RODILIŠTU SVEUČILIŠNE KLINIČKE BOLNICE MOSTAR (Zdravstveni glasnik, 2024)
CILJ: usporediti dvije „vlažne“ metode njege pupčanog bataljka u odnosu na infekcije i vrijeme odvajanja pupčanog bataljka.METODE: provedeno je istraživanje na novorođenčadi koja su rođena u razdoblju od 1. ožujka 2014. do 1. lipnja 2014. uKlinici za ginekologiju i opstetriciju SKB Mostar. Novorođenčad gestacijske dobi