SIMPOZIJ „Znanost, znanstvena komunikacija i časopisi “ 2021 s međunarodnim sudjelovanjem (Zdravstveni glasnik, 2024)
Radovi i sažeci sa simpozija „Znanost, znanstvena komunikacija ičasopisi “ Mostar, Bosna i Hercegovina, 28. svibnja 2021.Urednik: Doc. dr. sc. Josip Šimić