DEUTSCH FÜR PFLEGEBERUFE (Zdravstveni glasnik, 2024)
Tema: Prikaz sveučilišnog udžbenikaAutorice: Magdalena Ramljak i Darija GlibićNakladnik: Sveučilište u MostaruMjesto i godina publiciranja: Mostar, 2022.Broj stranica: 164ISBN: 978-9958-16-222-0