(untitled) (Zbornik Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, 2020)
Godine 2018. u Beogradu je objavljeno šesnaesto izdanje knjige „Poresko pravo“, autora dr. sc. Dejana Popovića, redovitoga profesora na Katedri za pravno-ekonomske nauke Pravnog fakulteta Sveučilišta u Beogradu, u čijoj je nakladi knjiga i objavljena. Iako je ponajprije riječ o udžbeniku namijenjenom studentima upisanim na istoimeni kolegij (Poresko pravo), djelo prof. dr. sc. Popovića ima izraženu pravno-znanstvenu vrijednost, na što ukazuje opseg bibliografije i korištenih pravnih izvora.