29. Međunarodno savjetovanje pravnika „Petar Simonetti" (Vlasništvo - Obveze - Postupak): Poreč, od 19. do 21. travnja 2023. godine (Zbornik Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, 2023)
29. Međunarodno savjetovanje pravnika “Petar Simonetti” (Vlasništvo - Obveze - Postupak) održano je od 19. do 21. travnja 2023. godine u Hotelu Diamant u Poreču. Organizator savjetovanja već je tradicionalno Pravni fakultet u Rijeci, u suradnji s Visokim upravnim sudom Republike Hrvatske i Hrvatskom javnobilježničkom komorom, dok je Novi informator d.o.o. bio medijski pokrovitelj savjetovanja. Program savjetovanja obuhvatio je pet sekcija u sklopu kojih su održana tridest i tri izlaganja te četiri okrugla stola.