SUSTAV eSPIS U FUNKCIJI EFIKASNOG DJELOVANJA UPRAVNIH I SUDSKIH TIJELA (Zbornik Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, 2020)
Autori iznose stajališta o potrebi za učinkovitim djelovanjem upravnih i sudskih tijela s posebnim osvrtom na sudačku neovisnost u rješavanju predmeta i suđenje u razumnom roku. Analiziraju sustav eSpis i njegov učinak na brže i efikasnije rješavanje predmeta.