POJEDINAČNI ISPRAVNI POSTUPAK U SVJETLU NOVOGA ZAKONA O ZEMLJIŠNIM KNJIGAMA (Zbornik Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, 2020)
Autorica u radu prikazuje uređenje i praktične reperkusije institutapojedinačnog ispravnog postupka prema novom Zakonu o zemljišnim knjigama. Pažnja je posvećena tijeku postupka, od pokretanja pojedinačnog ispravnog postupka (pitanje stvarne i mjesne nadležnosti), sadržaja prijedloga za otvaranje pojedinačnog ispravnog postupka, odlučivanja o prijedlogu, rješenja o otvaranju pojedinačnog ispravnog postupka i zabilježbe u zemljišnoj knjizi da je otvoren pojedinačni ispravni postupak, dostave rješenja o otvaranju, podnošenja i zabilježbe prijava i prigovora i posljedica podnošenja prijava i prigovora, tijeka rasprave, odluke suda nakon provedene rasprave i pravnih lijekova u pojedinačnom ispravnom postupku.