Dejan Popović, Poresko pravo, Univerzitet u Beogradu - Pravni fakultet, Beograd, 2018. (Zbornik Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, 2020)
Godine 2018. u Beogradu jeobjavljeno šesnaesto izdanje knjige„Poresko pravo“, autora dr. sc. DejanaPopovića, redovitoga profesora naKatedri za pravno-ekonomske naukePravnog fakulteta Sveučilišta uBeogradu, u čijoj je nakladi knjiga iobjavljena. Iako je ponajprije riječ oudžbeniku namijenjenom studentimaupisanim na istoimeni kolegij (Poreskopravo), djelo prof. dr. sc. Popovića imaizraženu pravno-znanstvenu vrijednost,na što ukazuje opseg bibliografije ikorištenih pravnih izvora.