USPOSTAVLJANJE ETAŽNOG VLASNIŠTVA: OTVORENA PITANJA TUMAČENJA I PRIMJENE (Zbornik Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, 2020)
U radu se raščlanjuju opća obilježja etažnog vlasništva prema prijašnjimpropisima u odnosu na obilježja etažnog vlasništva prema ZV-u. Analiziraju se pretpostavke uspostavljanja etažnog vlasništva prema tim različitim sustavima, pretvaranje vlasništva na posebnom dijelu zgrade u vlasništvo posebnog dijela nekretnine, kao i pitanja koja se javljaju kod tumačenja ove normative u pravnoj doktrini i primjeni u sudskoj praksi.