POSEBNOST NEKIH ASPEKATA AGENCIJSKOGA RADA U ITALIJI I HRVATSKOJ (Zbornik Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, 2020)
Rad obuhvaća kratki uvod u pravni okvir hrvatskoga i talijanskog sustavaradnog prava u pogledu agencijskog rada. Osim toga, u radu se daje prikaz pravnog okvira Europske unije u tom području, predstavljaju se neke od najvažnijih odluka Suda Europske unije, kao i zajednička rješenja oba pravna sustava. Zaključno, rad daje prikaz određenih posebnosti i rješenja de lege ferenda za obje države.