UPORABA TUĐE NEKRETNINE RADI IZVOĐENJA RADOVA (Zbornik Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, 2023)
U radu se prikazuje korištenje instituta uporabe tuđe nekretnine radi izvođenja radova kao vlasničkoga prava u sudskoj praksi. Pritom je autorica nastojalaupozoriti na najčešće probleme koji se pojavljuju u vođenju takvih postupaka, koji su se pokazali složenim s obzirom na obvezni sadržaj tužbenoga zahtjeva te nastojala dati odgovor na pojedina pravna pitanja.